Skip to content Skip to footer

Засновник MOAS нагороджений відзнакою Міністра оборони України

Засновник MOAS Крістофер Катрамбоне нагороджений відзнакою Міністра оборони України «Хрест пошани» за значний особистий внесок в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів Збройних Сил України в умовах війни.
 
Крістофер – один з тих людей, які підтримують справедливість, захищають права громадян, рятують життя та змінюють світ. Завдяки його зусиллям в Україні була сформована потужна професійна команда, яка з перших днів повномасштабного вторгнення тримає медичну передову українського фронту.
 
За час війни, завдяки залученню інвестицій та ефективним управлінським рішенням Крістофера Катрамбоне, автопарк MOAS збільшився до 51 сучасно оснащених «швидких», а на лінії евакуації сьогодні працює близько 27 висококваліфікованих бригад, які 24/7 здійснюють транспортування важкопоранених із зони бойових дій, а також забезпечують доступність лікарської допомоги на території постраждалих громад.
 
На рахунку MOAS вже понад 45 000 успішно проведених евакуацій, кількість яких щодня лише збільшується.
 
Отримана Крістофером Катрамбоне нагорода є свідченням визнання важливості його ініціатив та діяльності, в якій кожне врятоване життя – вагоме досягнення!