Skip to content Skip to footer

Автопарк МОАС-Україна постійно збільшується

Сьогодні, через великий потік постраждалих, на лінії евакуації критично не вистачає машин, обладнаних декількома лежачими місцями, аби одночасно транспортувати двох або більше поранених.
 
Для збереження життя важливою є кожна хвилина, а очікування черги на евакуацію загрожує незворотними та навіть летальними наслідками.
Саме тому питання кількості «швидких» та їхньої відповідності до потреб на медичному фронті залишається актуальним та вимагає дієвості.
 
 
Автопарк МОАС-Україна постійно збільшується та вже налічує 35 транспортних засобів, серед яких і реанімобілі, здатні одночасно перевозити двох постраждалих у супроводі медиків.
 
Всі наші «швидкі» обладнані надсучасним устаткуванням, необхідним для безпечної евакуації важкопоранених з можливістю здійснення інтенсивної терапії та відстеження стану пацієнта з фіксацією всіх важливих життєвих функцій.
 
Варто розуміти, що збереження здоров’я та життя постраждалих – це не лише якість медичної допомоги на базі стабілізаційних пунктів, а й вчасне та кваліфіковане проведення міжетапної медичної евакуації.