Skip to content Skip to footer

Водії MOAS пройшли курс контраварійного водіння

Всі водії MOAS пройшли курс контраварійного водіння за програмою керування автомобілем в екстремальних умовах та отримали відповідні сертифікати.
 
Навчання відбувалось за авторською методикою одного з найкращих інструкторів України Сергей Штепа, яке гармонійно поєднало ознайомлення з теорією, заняття з використанням автотренажерів, які дозволяли імітувати складні та критичні дорожньо-транспортні ситуації, а також практичні уроки.
 
Сергій відзначив високий рівень професійної підготовки наших хлопців, а от вони в свою чергу зізнались, що багато з матеріалу курсу стало для них відкриттям.
Слід зазначити, що курси екстреної їзди найчастіше необхідні тим, чия фахова діяльність вимагає особливих навичок, і водії реанімобілів, що працюють на передовій, серед таких. Вони далеко не новачки у своїй справі, але, працюючи в умовах складної логістики та зруйнованих автошляхів, важливо досконало володіти певними техніками та навичками, серед яких: подолання перешкод, стабілізація машини за несприятливих умов, уникнення зіткнення, техніка швидкісного рулювання, управління та екстрене гальмування на слизькій дорозі, швидкісні повороти та ін. Окрім того, важливим аспектом є і аутогенна підготовка.
 
Все це Сергій Штепа зрозуміло та наполегливо доводив до свідомості кожного учня. Щира вдячність майстру за терпіння!