Skip to content Skip to footer

Мальтійська команда в Україні: фінансовий та адміністративний директор MOAS Деян Йовческі

Мальтійська команда в Україні. Ось, яке враження від візиту на медичну передову отримав фінансовий та адміністративний директор MOAS Деян Йовческі:
 
«Нещодавно я мав честь приєднатися до нашої фронтової бригади екстреної медичної допомоги в Україні. Бачити на власні очі неймовірні зусилля, які докладаються для порятунку життів серед хаосу війни, було одночасно і жахливо, і надихаюче. Звичайно, що особливо запам’ятався випадок надання допомоги важкопораненому та проведення його успішного транспортування до лікарні, під час якого відданість та невтомна праця нашого евакуаційного екіпажу мали вирішальне значення. Стати свідком операції зі спасіння життя – вкрай емоційний та хвилюючий досвід, що закарбувався у моїй пам’яті назавжди.
 
Спостерігаючи за роботою команди, я був глибоко вражений професіоналізмом, відважністю та рішучістю. Не зважаючи ні на що, медики повсякчас залишалися максимально сконцентрованими та з глибокою турботою ставилися до кожного пацієнта. Рівень мого захоплення відчайдухами, які працюють у надскладних умовах на передовій, злетів до небес. Їхня непохитна відданість справі порятунку життів – це щось невимовне!
 
Ці декілька днів перебування в Україні, у безпосередній близькості до лінії бойових дій, посилили моє розуміння та усвідомлення важливості наших колективних зусиль, спрямованих на підтримку українського підрозділу. Сила і дух цих хлопців та дівчат є свідченням найкращих людських якостей!»