Skip to content Skip to footer

Моторошна смертельна ДТП на Херсонщині

Внаслідок зіткнення двох легковиків двоє людей загинули на місці події, ще четверо, серед яких і семирічна дівчинка, з травмами середнього та важкого ступеня були доставлені до шпиталю, де, завдяки спільним і злагодженим діям військових лікарів та медиків MОАС, постраждалим була надана перша невідкладна допомога.
 
Дитина зі струсом мозку, після стабілізації стану, одразу була транспортована до лікарні вищого рівня.
 
Серйозні ушкодження в аварії отримали і її рідні: бабуся – струс мозку та перелам обох стегон, дідусь – струс мозку, перелам стегна та забій грудної клітини.
Лікарями MОАС жінці була проведена блокада сідничних нервів, під контролем портативного апарату УЗД, та іммобілізація кінцівок. Чоловіка, після стабілізації стану, теж було знерухомлено належним чином, після чого обох було перевезено до профільного медзакладу.
 
Врятували життя і водію транспортного засобу, шо рухався без пасажирів. Він перебував у критичному стані: зі струсом головного мозку, з множинними відкритими переламами кінцівок і ребер, що вимагало негайного хірургічного втручання.
Після успішної операції, проведеної військовими лікарями, команда MОАС здійснила медичне транспортування пацієнта до лікарні.
 
Дякуємо військовим лікарям за якісну командну роботу і вкотре звертаємось до всіх учасників дорожнього руху: не нехтуйте правилами безпеки, бережіть себе та оточуючих!