Skip to content Skip to footer

Презентація «SIRENS OF HOPE» в Лондоні

Увесь світ має дізнатися правду про війну в Україні! З цієї думки виникла ідея створення англомовної книги «Сирени надії», яка докладно розповідає про трагедію нашого народу, про виклики та випробування, про біль від втрат та незламність, про жахи на фронті та невтомну боротьбу медиків за життя.
 
Редактори книги Justin Marozzi та Ірина Савчук провели своє творче відрядження разом з командою БФ МОАС-Україна на передовій, де чули і бачили сильно більше від того, до чого адаптована людська психіка. Наслідки руйнівних обстрілів, велика кількість важкопоранених, складні травми, відчайдушна робота евакуаційних бригад та щемливі історії людських доль – все це майстри слова довершено змалювали на сторінках документального видання, презентація якого відбулася 15 лютого в Лондоні.
 
Захід був приурочений до другої річниці від повномасштабного російського вторгнення та пройшов на високому рівні за участю почесних гостей, експертів, журналістів, а також представниці MOAS Christina Lejman і нашого бойового медика Yuriy Soroka , який ділився з присутніми набутим досвідом та обмінювався інсайдами із закордонними колегами.
 
Переповідання свідками хроніки подій в Україні та особливостей війни, звісно, є дуже важким для сприйняття і усвідомлення, але сьогодні у будь-який спосіб повинна поширюватись достовірна інформація про злочини проти свободи, аби вона зберіглася повсюдно!