Skip to content Skip to footer

«Сирени надії» вийшла українською

«Сирени надії» вийшла українською.
 
В Києві відбулась презентація україномовної версії книги англійського письменника Джастіна Мароцці «Сирени надії», присвяченої героїчним фахівцям медичної служби MOAS.
 
На сторінках цієї збірки медики та водії наших бригад діляться своїми власними історіями про особисте, згадують найсумніші та найяскравіші миті, а також пояснюють, як їм вдається залишатися врівноваженими в оточенні незбагненної жорстокості.
 
Від початку повномасштабного вторгнення MOAS провела понад 45 000 успішних евакуацій важкопоранених, що заслуговує на велику повагу, безмірну вдячність та визнання. Тож «Сирени надії» – це свого роду данина пошани тим, хто кожного дня, попри втому та виснаження, в надважких умовах веде боротьбу за здоров’я та життя українців, постраждалих в цій нищівній і кровопролитній війні.
 
Книга вже була представлена в Лондоні та в Нью-Йорку, а сьогодні цю відверту історію людяності та героїзму на медичній передовій почули і в Києві.
 
В заході взяли участь засновник MOAS Крістофер Катрамбоне, депутати ВРУ Оксана Дмитрієва, Дмитро Разумков, Володимир Козак, Божик Валерій, перший заступник міністра охорони здоров’я Сергій Дубров, начальник управління морально-психологічного забезпечення Командування Сил логістики Збройних Сил України Віктор Терлецький, командувач Сил логістики Збройних Сил України Володимир Карпенко, начальник Запорізького військового госпіталю Роман Кузів, закордонні гості, наші медики та спеціальний запрошений – пацієнт, якого рік назад команда MOAS буквально витягла з того світу.
 
Всі присутні дякували MOAS за небайдужість до долі українців, відданість справі та надважку працю. А представники Командування Сил логістики ЗСУ вручили засновнику місії Подяку від Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського за активну громадську позицію та допомогу військовим, що наближує Перемогу.
 
Загалом це була сповнена щирими емоціями та враженнями подія, родзинкою якої стала зустріч врятованого бійця зі своїми «янголами-охоронцями» з MOAS. Цю вражаючу та дивовижну історію ми обов’язково опублікуємо в наступних дописах. Вона точно не залишить байдужим нікого!