Skip to content Skip to footer

«Сирени надії» в Нью-Йорку

Слідом за приголомшливою прем’єрою в Лондоні, документальна збірка «Сирени надії» була представлена й американському суспільству в Нью-Йорку.
 
Книга транслює жахливу правду про злочини росії проти українського народу та висвітлює героїчну боротьбу медиків МОАС за життя, аби увесь світ дізнався про нищівні наслідки військової агресії та усвідомив, якою ціною сьогодні здобувається незалежність та право на існування нації.
 
Як і презентація в Англії, захід пройшов за участю почесних гостей та свідків подій в Україні, зокрема творця «Сирени надії» Джастіна Мароцци та медика МОАС Юрія Сороки, які доповнювали зміст видання шокуючими фактами і моторошними історіями, ділилися зворушливими емоціями та щемливими відчуттями від пережитого на медичній передовій.
 
«Війна – це велика кількість поранених із вкрай складними травмами: відірваними кінцівками, розтрощеними головами, посіченими внутрішніми органами, масивною крововтратою, глибокими опіками… це страшно, а часом дуже страшно. Але медики там, попри труднощі та ризики, просто не мають права на слабкість» – підкреслив Yuriy Soroka .
 
Спогади очевидців сприймались присутніми з жалем і співчуттям та відгукувались розумінням необхідності потужної міжнародної підтримки, адже трагедії в Україні щодня лише примножуються.