Skip to content Skip to footer

Справжнє кохання завжди знаходить шлях

У часи, коли війна розділяє людей і відстані здаються непереборними, справжнє кохання завжди знаходить шлях.
 
Так тендітна дівчина, здолавши 600 км складними дорогами, дісталась прифронту, аби побачити та обійняти найріднішого, який несе службу на медичній передовій, працюючи лікарем-анестезіологом MOAS.
 
Прямуючи назустріч щастю, вона навіть не здогадувалась, що ця мить стане доленосною для них обох. В очікуванні на кохану, наш лікар вирішив освідчитись їй та зробити пропозицію, не відкладаючи життя на потім.
 
Організовували урочистий захід та зустрічали наречену усім складом MOAS на локації. Квіти, веселий гомін, сповнені радості серця та атмосфера братерства… І ось вона – зворушлива хвилина, що, здавалося, зупинила війну: замовкли ворожі канонади, дзижчання «мопедів», запанувала глуха тиша. Наречений на коліні, сяюча каблучка, сльози щастя в очах дівчини – все, немов у романтичній казці. Присутні завмерли в хвилюючому передчутті заповітного: «Так!», і вона погодилась!
 
Це була вкрай чуттєва та зворушлива подія, адже всі фахівці МОАС, рятуючи життя важкопоранених на найгарячіших напрямках, подумки завжди поряд з близькими та рідними, які з нетерпінням чекають на них удома. Любов – то є велика сила, яка живить і, попри випробування, ризики та страхи, надає сил рухатись далі.
 
Щиро вітаємо прекрасну, гармонійну пару із заручинами та бажаємо щасливого подружнього життя у мирі та злагоді. І нехай ця історія надихає усіх, хто вірить у могутність кохання!